7/30/2010

Lupa Plak Nak Cukur Janggut

Oke..Aku taw,,minggu neyh aku asyik jadi bapak ayam je kan sebab aku selalu tawarkan pompuan untuk korunx.Mesti korunx suka kan bila selalu kena belai dengan awek cun yang aku tawarkan tuh selalu.Ohh,indahnya hidup.Terasa seperti dikayangan.muahahahaha..

Aku kekeringan idea untuk menulis dengan baek(sebelum neyh pon tulis merapu ugk)so aku nak kasi kat korunx pix jelah..sempoi punya..kalaw dya ikut korunx,komfem korunx demam semingu.haha
Hai abang..nak kawan bule?sebenarnya aku tengah cari pencukur janggut saya,tiba2 je kena tangkap dengan tuan belog neyh.haish.berjanggut la aku Camneyh.dan aku telah berjanji dengan tuan belog ini untuk mengikut mereka yang datang ke belog ini.hahahah

7 comments:

suzzsuzie said...

tak baik tau...sakit jantung akak malam2..td ingat nak gi toilet tp tak jd...dahla rumah takde sapa mlm ni...

budakmengong said...

haish,hantu neyh,mengacaw owg plak.haha.ckunk akk dh selamat utk ke toilet.hahaha

PuTeri Yg BerFaNtaSi said...

blog comey...tp gmbr tkut...eeee

sweetie2010.blogspot said...

Salam Kenal,

Memang menyeramkan gambar hantu ni, Kasi make over sikit biar jadi hantu handsome,trim janggut tu, baru ramai follower..heheh

budakmengong said...

puteri yg berfantasi;blog u pn nice.tenxs 4 da cumment

budakmengong said...

sweetie;haha.oke.nntikan kmnculan baru hantu neyh.konfem cun.kalah BEN NYAH.hahaha

Arsany Arsad said...

terbaek wok!

Search This Blog