7/23/2010

nak dicium oleh awek seksi x??

Hye semua...
DaH bangun tido ke o tengah buat taik mata lagi??Bangun woiii,,baNgunn..matahari dah naek mencacak tuh kat atas kepala korunx bule tido lagi..tuh la,,semalam sibok sangat,yelah,asyik update blog je,,smpai sehari post 10 entri..kalaw aku bule post entri banyak2 cam korunk kan besh.hahaha..

oke...xlarat dah nak merapu panjang2.mesti korunx pon rimas kan.hahah.bebel ja keja aku neyh..ish2..oke,,sebenar nya entri neyh aku buat lepas buat blogwalking kt blog gurl tuh,,(http://akusipenuliscerita.blogspot.com/2010/07/saya-benarkan-awk-cium-saya.html)dya cakap,,untuk wanita sahaja,kalaw nak hilangkan tencion anda bule lah mencium ketiak lelaki supaya stress anda dapat dihilangkan.bunyi cam geli je an.hahaha.HARUS DIINGAT SEBAB BENDA NEYH HANYA BULE DILAKUKAN OLEH KAUM HAWA SHAJA.LELAKI JANGAN MENGATAL NAK CUBA..kunk xpasal je makan selipar saiz 8.hahaha


Korunk nak x kalaw dya neyh nak kiss korunk??korunk nak dya kiss kt mana?pipi?bibir?dahi?OHH..mengatal ea korunk neyh..jangan harap lah beliau nak kiss korunk..hahaha
tapi kalaw korunk nak sangat...narh amek neyh.hahaha
beliau neyh pasti akan memberikan anda ciuman yang paling baek n korunk pasti xkan lupakan sampai bila2 pon.haha..selamat bermesra ea korunk,,semoga bahagia selalu disamping beliau yang anda dicintai.haha

3 comments:

SyerAgh said...

dah lama x bercium.. eh2 ye ke? haha

Ainon Munirah said...

hahah..
xsenonoh!
*tapi bace jugak.ngeh3*

p/s: tulisan purple n merah tu mcm xkene je ngan warne background.
susah nak bace laa..

budakmengong said...

xsenonoh tuh kan cute so kne amalkan.membaca amalan mulia.wahahaha

~owh,,tp nk gne warne pe ekh?ad cdgan x?

Search This Blog