7/23/2010

anda comment saya follow anda...

Hye....


korunx sume nk aku follow blog korunk x??mesti nak kan.haha.so kalaw anda singgah2 blog neyh..isi borang kt bawah neyh aw..nty aku follow korunk semua..oke..
                                               JOM TAMBAH KAWAN





link blog korunk:
blog mana yg korunx rasa mmg besh utk di follow dan sediakan link blog dy sekali:




duwe neyh jew kowt..hahaha.isi taw,,konfem aku follow korunx..aku xkesah un blog aku xdew follower asalkan blog korunx ada..oke..


TERIMA KASIH SEBAB ISI BORANG NEYH DAN SUDI MELAWAT...JASA ANDA AMAT2 LAH DIHARGAI...

ustaz sangap...

Salam Jumaat semua...

Tadi aku ada terbaca kat metro sal ustaz bogel 6murid dalam kelas,punca nya murid2 tadi gagal menghafal surah..haish..kalaw ustaz yang ajar agama pon xbule pakai,,abiz siapa yang murid2 nak rujuk kalaw ada masalah semua neyh??xkan nak g tanya tukang kebun??hahah..kalaw ea un dh sangap sangat,,cari ar benda yang halal untuk kau lepas gian kau tuh,,neyh tak,,student kau jugak yang kau nak..ish2..nampak sangat kau layan aril peterpon dengan luna maya,tuh kau jadi camtuh kan.hahaha..


untuk sapa2 yang xbaca metro lagi...bole baca kat cini kes yang tengah aku cakap neyh..
*SUMBER DARI HARIAN METRO DAN AKU HANYA M'COPY PASTEKAN..
                                                     gambar hiasan
SIMUNJAN: Lima murid lelaki tahun tiga di sebuah sekolah di sini terpaksa menahan kesakitan di dubur masing-masing selepas mendakwa dicucuk lidi penyapu oleh ustaz mereka disebabkan gagal menghafaz surah al-Quran seperti diarahkan.
Selain itu, seorang lagi murid lelaki mendakwa dikasari apabila lehernya dijerut dengan wayar, manakala seorang murid perempuan yang turut dihukum, mengaku kemaluannya diraba ustaz terbabit selepas diarahkan berbogel.

Menurut sumber, enam murid lelaki terbabit juga diarahkan berbogel dalam kelas dengan disaksikan rakan, manakala murid perempuan itu dibogelkan dalam bilik berasingan sebelum dia mendakwa dicabul ustaz berusia 30-an itu.

“Lima murid lelaki dihukum dengan duburnya dimasukkan lidi penyapu selepas diarahkan berbogel, manakala seorang lagi dikasari dengan lehernya dijerut menggunakan wayar. Seorang murid perempuan pula dibogelkan dalam bilik berasingan sebelum kemaluannya diraba ustaz itu,” katanya.

Menurutnya, kejadian menjijikkan itu berlaku pada minggu lalu dan laporan sudah dibuat kepada guru besar sekolah berkenaan, namun tiada tindakan diambil. Bagaimanapun, kes kemudian dibawa ke Pejabat Pelajaran Daerah.

“Susulan kejadian itu, semua murid berkenaan diiringi ibu bapa masing-masing membuat laporan di Balai Polis Simunjan,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Simunjan, Deputi Superintendan Choo Yin Kok ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu, namun enggan mengulas lanjut.

Ini kerana, katanya, polis masih belum mendapat maklumat lengkap dan siasatan masih dijalankan berhubung kejadian itu.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Simunjan, Deputi Superintendan Choo Yin Kok ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu, namun enggan mengulas lanjut.

Ini kerana, katanya, polis masih belum mendapat maklumat lengkap dan siasatan masih dijalankan berhubung kejadian itu.
Difahamkan, ustaz yang mengajar di sekolah berkenaan sejak tujuh tahun lalu ditahan polis untuk membantu siasatan berhubung kejadian itu, semalam.

Pada masa sama, semua murid terbabit dihantar ke Hospital Umum Sarawak (HUS) untuk menjalani pemeriksaan.

Perkara itu turut sudah dibawa ke pengetahuan Jabatan Pelajaran Negeri dan difahamkan, pihak berkenaan turut ke sekolah berkenaan untuk membuat siasatan.

 ckunk neyh macam macam boleh jadi kan..dunia akhir zaman...

nak dicium oleh awek seksi x??

Hye semua...
DaH bangun tido ke o tengah buat taik mata lagi??Bangun woiii,,baNgunn..matahari dah naek mencacak tuh kat atas kepala korunx bule tido lagi..tuh la,,semalam sibok sangat,yelah,asyik update blog je,,smpai sehari post 10 entri..kalaw aku bule post entri banyak2 cam korunk kan besh.hahaha..

oke...xlarat dah nak merapu panjang2.mesti korunx pon rimas kan.hahah.bebel ja keja aku neyh..ish2..oke,,sebenar nya entri neyh aku buat lepas buat blogwalking kt blog gurl tuh,,(http://akusipenuliscerita.blogspot.com/2010/07/saya-benarkan-awk-cium-saya.html)dya cakap,,untuk wanita sahaja,kalaw nak hilangkan tencion anda bule lah mencium ketiak lelaki supaya stress anda dapat dihilangkan.bunyi cam geli je an.hahaha.HARUS DIINGAT SEBAB BENDA NEYH HANYA BULE DILAKUKAN OLEH KAUM HAWA SHAJA.LELAKI JANGAN MENGATAL NAK CUBA..kunk xpasal je makan selipar saiz 8.hahaha


Korunk nak x kalaw dya neyh nak kiss korunk??korunk nak dya kiss kt mana?pipi?bibir?dahi?OHH..mengatal ea korunk neyh..jangan harap lah beliau nak kiss korunk..hahaha
tapi kalaw korunk nak sangat...narh amek neyh.hahaha
beliau neyh pasti akan memberikan anda ciuman yang paling baek n korunk pasti xkan lupakan sampai bila2 pon.haha..selamat bermesra ea korunk,,semoga bahagia selalu disamping beliau yang anda dicintai.haha

7/22/2010

BEN NYAH DAN POPULARNYA..

Hye.....

kembali lagi dalam rancangan tv yang terbaru,yang memaparkan kisah seorang mak nyah yang semakin maju dengan mengunakan blog sbgai alternatif laen untuk mendapatkan populariti..walaupun ramai orang yang tidak menyenangi kehadiranya gara2 KETUMPANGAN popular dari blogger yang sudah berada ditahap teratas serta kegedikan nya dalam berblog turut menjadi perencah kepada orang ramai untuk terus memulaukan mak nyah yg dianggap nyah ini..hahahaha...


Nyah tersebut cuba menafikan bahawa dy tidak sama sekali meniru dan menumpang popular dari BEN ASHAARI seraya berkata 'semua asek nak dengki...nak tgk orang jatuh...padahal mak raser mak tak kaco pun idop orang....
kenapa semua nak kaitkan mak ngan blogger pemes 2?xkuase mak nak tiru...header pun lain kan.....salah ke mak suke warne ni????nyahh2 mane yg tak puas hati ngan mak tlg la bgtau ape salah mak'...GENIT SUNGGOH Ayat dy ea.hahaha..


Benda neyh dah lama ke??tp siann an,,saya baru je dpt informasi tentang NYAH yang menumpang popular neyh..xsalah NYAH oiii kalaw nk popular,,tapi cara nya kena laa betoi..baru semua orang suka..haish NYAH neyh...


NYAH OOiii,,kenapa lama xupdate blog??semua orang tertungu2 neyh nk baca n3 NYAH yang PANAS GITU..hahahaha


NEYH AR BEN NYAH TUH..HOT BUKAN??hahahaha

7/19/2010

gambar dan anda..

ary neyh ary isnin..aku pon tamaw cakap byk,,cuma nk post2 pix ja.haha..klw anda ada lemah jantung diharap bule bertahan sehinga abiz tgk semua gambar yang dipost.oke..selamat tengok.hahah
cantik dan seksi sekali kan bibir laki neyh..hahaha.tuh la byk sgt minum arak n then dy amek mercun dan menyalakan mercun tuh kt dalam mulut n kowg bule fikir ar apa yg bakal berlaku.haha
anda berani untuk menjadi seperti laki neyh??haha


klw nmpk t-shirt neyh kt kedai bundle jgn gatai nk p beli.hahaha..laen kali tuh bwak la keta baek2 sblom jd kemalangan o pape ja..tp klw dh mmg ajal apa bule wt an...



 iklan colgate yg baru...kan??hahaha


mamat pling cool dalam dunia.kn2??langsong x kenal erti sakit..saya mmg tabik pada awk.hahaha



kucing neyh pasrah ja bila kena marah dengan tuan dya..baek sungoh kn kuciing neyh.haha


~apa perasaan kowg semua lepas tgk semua pix2 neyh??msty bule hlg selera makan kn klw tgh mkn ckunk neyh.hahah..


*semua gambar diatas di ambil di laman tertentu.terima kasih atas gmbar2 anda..

7/18/2010

gantung sampai mati...

Di Ketermaya, Lebanon, seorang warga Mesir, iaitu Mohamad telah membunuh sekeluarga yang terdiri daripada seorang atuk, nenek, dan 2 orang cucu dengan KEJAM. Pada pagi kemudiannya pihak polis berjaya menangkap beliau, tetapi orang awam telah menahan kereta polis tersebut dan membawa Mohamad kepada ibu mangsa. Ibu mangsa telah mengerat leher Mohamad lalu dia digantung dan dipamerkan kepada orang awam selama 3 jam


 klw ar benda camneyh jadi kt malysia,,kowg rasa kn,,,perompak2 maseh nk mencuri x??perogol maseh nk merogol x??pembunuh maseh nk membunuh x??

sotong paul dibeli oleh malaysia??

Salam semua....
ary neyh aku dpt satu gambar dari email(sebenarnya bukan ary neyh,tp beberapa hari yang lepas) dari kawan aku..dya kata  mungkin kita xperlu kn lagi pengundi untuk pilihan raya sbb kita guna kn ja sotong si paul neyh..adil kah cm tuh??hahaha..tp apa akan jadi klw kita hanya mengunakan sotong neyh??anda semua bersetujukah dengan cara ini??


anda sokong sapa??BN??BULAN??ROKET??BULAN SABIT??haha.sebenar nya aku xsuka pon politik2 neyh..asyk gdoh ja..ingat oke ka klw asyk gdoh ja.ish..mcm mna negara nk maju klw hal temeh pon nk gdoh..xleyh cakap bukan2 tkowt kena pa tuh??ISS??hahah



Search This Blog