7/31/2011

CHURPCHURP tu apa?



Hai..haa korang pernah tak dengar pasal churpchurp ?
aisehh tak kan xpernah kot..
haa aku yakin banyak blogger yang dah tahu pasal churpchurp ni..kan.kan.
oke..mai nak abaq churpchurp tuh apa

churpchurp ni sebenarnya media pengiklanan dibawah nuffnang..
konsep churpchurp ni lebih kurang ja dengan nuffnang..
TAPI...
harus ada tapi juga.hehe
 churpchurp ni kan dia tak keluarkan iklan kat belog kita..
sebaliknya kita yang perlu pilih iklan mana yang kita nak share..
tuh ja perbezaan nuffnang dengan churpchurp..
ada FAHEM?

Specialnya churpchurp ni kan sebab orang yang xde belog pon 
bule join jugak benda ni..
korang bule share iklan yang dipilih tadi mengunakan facebook,twitter,tumblr
blogspot pon buleh..
korang akan dibayar bila iklan yang korang share tadi ada orang klik.
lagi banyak klik lagi banyak la korang dapat.
mudah kan?so tunggu apa lagi..

JOM SIGN UP CHURPCHURP..
free je..korang tak rugi pape pon kalau sign up..
bila dah sign up tuh korang dah bule start share iklan tadi.
kalau dah blurr sangat minta la tolong kawan kawan kat 
facebook tuh klik kan.hehe
apa guna kawan sampai beriben kat FACEBOOK kalau tak 
bule nak tolong.kan.kan?hehehe









16 comments:

fairuz said...

duit kau dah berapa ni? haha siap promot bagai. kau sorang gune dah la. agagagaa

eira said...

hmm..eira dlu ada churp2 ni..p ntah r..mlas da nk lyan..ssah nk dpt earning la..

purplekyu^_^ said...

hehe...
fahm sudaa =)

misyamissyou said...

hee..dah join tp earning xbyk sbb xbpe nak aktif sangat..

budakmengong said...

fairuz;bru 60sen.hahaha

budakmengong said...

eira;ouh..mmg pyh pn..kne rjin promote.hehe

budakmengong said...

purplekyu;alang2 fhm tuh join ar sekaki.hehe

budakmengong said...

misyamissyou;kne kempen sakan bwu nk dpt 20sen.kede kn churpchurp ni.haha

| cik azeya | said...

tak tau sangat gune menatang nihhh. bile entah nak cecah seribu. hahaha

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahahahaha..daa buat..tapi cam tak untung pun...

syahira ariff said...

kawan aku dah membebel dah
berlambak iklan churp churp kt inbox message dia
adehhh
hehe

aleen aiden said...

sbelum nih ade dengar jugak pasal churp2 tp xpaham konsep.skang da paham.heh~

najihah sahami said...

waa...mesti kaya ni duit churp2. hehe

budakmengong said...

cik azeya : seribu?esok kot.TAPI kena kje kuat la.hehe

budakmengong said...

pwincess ; tah kn..nk dpt singit pon penat.haha

syahira : rezeki le tuh.hehe

alee aiden : dh phm kne la join=)


najihah : kumpul la sgt kn.hahah

fairuz said...

woi update la kbai

Search This Blog