7/01/2011

HATI SIAPA NI?



Memang jadi tak keruan kan bila hati dah jatuh cinta..
patot la orang cakap bila jatuh cinta mandi tak basah,makan habis
seguni beras pon belom tentu kenyang.HAHA
emm rindulah kat senyuman dia. 
tipu lah kalau cakap korang tak pernah FALL IN LOVE..
jangan nak buat muka seposen cakap xtwu cinta tuh apa.haha


Serius waa cakap sama lu  waa MINAT sangat kat dia..
Tapi dia xtahu pon.
hihi malu la nak cakap kat dia..eish gedix plak aku.haha
Tapi aku cuma minat kat suara dia je.
huh power gila kot suara dia kalah nenek aku dok jerit suruh angkat
kain.hehe


Nama dia SYEERA SANDERS..alaa kantoi la.hehe
Bagi aku la,dia ni sangat sangat berbakat sebab bule nyanyi dengan
baik pastu tak kering idea nak tulis lagu sendiri.

MEMANG SUPERB SEDAPP HABEHH.
haha.jum layan lagu dia..




TITLE : MEMANG BENAR

best kan dia?hehe
kalau dah berkenan jum ramai ramai LIKE page dia
kat MUKA BUKU
Syeera sanders







14 comments:

syAzAnA said...

haha.

berangannn!

Ronda-ronda KL Part 1

budakmengong said...

berangan slgi bule..haha

najihah sahami said...

haha..try la p ngorat. propose dia kat mukabuku dia. kot2 la jodohkannnnnnnnnnn..hehe

budakmengong said...

xbule,,kunk najwa latif jeles..*perasan lagy.hahaha

IMANSHAH said...

berangan ni..huhu

Bella Bell said...

hahhaa.. ingatkan siapa.. hehe!!~



^^

budakmengong said...

hehe superb kn syeera sanders tuh..

budakmengong said...

imanshah;byk mse utk berangan.hehe

purplekyu^_^ said...

hati sape? :P
kuad berangan yea...
baideway...suke bce novel ke?
thanks rekemen kan 7 hari mencintaimu tu :D hehe...

misyamissyou said...

hoho! ingat sape tadi..hehehe

budakmengong said...

hati hati.haha
kuat berangan?sometime.hehe
ske gk la tmbh2 novel siti rosmizah.best gle kot.hheh

budakmengong said...

misyamissyou;hehe.cumil x syeera senders tuh?haha

aleen aiden said...

aku yg ketinggalan ke ape?apsal aku xpnah dgr lgsung psl die?hu3

budakmengong said...

aleen aiden;broadband byr x?hehe

Search This Blog