7/01/2011

HATI SIAPA NI?



Memang jadi tak keruan kan bila hati dah jatuh cinta..
patot la orang cakap bila jatuh cinta mandi tak basah,makan habis
seguni beras pon belom tentu kenyang.HAHA
emm rindulah kat senyuman dia. 
tipu lah kalau cakap korang tak pernah FALL IN LOVE..
jangan nak buat muka seposen cakap xtwu cinta tuh apa.haha


Serius waa cakap sama lu  waa MINAT sangat kat dia..
Tapi dia xtahu pon.
hihi malu la nak cakap kat dia..eish gedix plak aku.haha
Tapi aku cuma minat kat suara dia je.
huh power gila kot suara dia kalah nenek aku dok jerit suruh angkat
kain.hehe


Nama dia SYEERA SANDERS..alaa kantoi la.hehe
Bagi aku la,dia ni sangat sangat berbakat sebab bule nyanyi dengan
baik pastu tak kering idea nak tulis lagu sendiri.

MEMANG SUPERB SEDAPP HABEHH.
haha.jum layan lagu dia..




TITLE : MEMANG BENAR

best kan dia?hehe
kalau dah berkenan jum ramai ramai LIKE page dia
kat MUKA BUKU
Syeera sanders







Search This Blog