7/31/2011

CHURPCHURP tu apa?



Hai..haa korang pernah tak dengar pasal churpchurp ?
aisehh tak kan xpernah kot..
haa aku yakin banyak blogger yang dah tahu pasal churpchurp ni..kan.kan.
oke..mai nak abaq churpchurp tuh apa

churpchurp ni sebenarnya media pengiklanan dibawah nuffnang..
konsep churpchurp ni lebih kurang ja dengan nuffnang..
TAPI...
harus ada tapi juga.hehe
 churpchurp ni kan dia tak keluarkan iklan kat belog kita..
sebaliknya kita yang perlu pilih iklan mana yang kita nak share..
tuh ja perbezaan nuffnang dengan churpchurp..
ada FAHEM?

Specialnya churpchurp ni kan sebab orang yang xde belog pon 
bule join jugak benda ni..
korang bule share iklan yang dipilih tadi mengunakan facebook,twitter,tumblr
blogspot pon buleh..
korang akan dibayar bila iklan yang korang share tadi ada orang klik.
lagi banyak klik lagi banyak la korang dapat.
mudah kan?so tunggu apa lagi..

JOM SIGN UP CHURPCHURP..
free je..korang tak rugi pape pon kalau sign up..
bila dah sign up tuh korang dah bule start share iklan tadi.
kalau dah blurr sangat minta la tolong kawan kawan kat 
facebook tuh klik kan.hehe
apa guna kawan sampai beriben kat FACEBOOK kalau tak 
bule nak tolong.kan.kan?hehehe









Search This Blog