1/02/2012

AWEK ZAMAN SEKARANG MEMANG HOTT

Awek zaman sekarang memang HOT kan?pewwiittt
Mana tak HOT nye dengan terel main gitar patu suara tak payah nak cakap
memang sedap kot tambah pulak ada muka yang CUTE memang lagi HOT la kan..haha

Kalau dulu yang hot sangat si SYEERA SANDER ni sebab suara dia memang
power and senyuman dia yang mengoda tuh kan.kan.haha
Lepas tuh naik pula nama si NAJWA LATIF NI.suara dia pon bestt..

Dia ni meletopp lepas nyanyi lagu CINTA MUKA BUKU tuh sebab dah jadi trend orang
sekarang bercinta melalui laman sosial FACEBOOK so memang tak jadi masalah la
kan untuk lagu cinta muka buku dapat tempat kat hati pendengar.kan.haha

haa oke tadi(jam 4pagi) sesaja buka youtube patu masa search 
carta hati cover terjumpa AWEK yang sungguh ohsem.
adehh..sumpah suka dia.angausawan lagi la kalau cam ni.hehe
Membebel membabi buta pon tak guna jugak..
jomm layann




Memang terbaik kan dia nyanyi lagu ni walaupun sebutan memang
macam lawak sikit.tapi okayy la weh
dia ni from thai and nama dia keesamus(ni jelah yang aku taw)hehe

babai syeera sander.i ada awek baru okayy.KEESAMUS<3<3 haha

18 comments:

diana said...

:p

purplekyu^_^ said...

wahh...awek baru :P

ieda said...

kalau suara2 yg sedap tuu berzanji mengaji kan lagi besttt sejukkk telinga mendengar ..

kalau lah wajah yg cantik ituu diserikan dengan litupan kainnn kan lebih manisss ;)

IMANSHAH said...

hot FM haha

Cik Tetra said...

woahhh awesome laa..

aleen aiden said...

kenapa rasa macam tak pernah dengar syeera sander nih nyanyi? =_='

blog-tips-kurus said...

sedap wo!!!
piwit! piwit!!

Afiqa Dayana said...

sedapnyee suara dia ! hehe :D

budakmengong said...

diana ; =)

budakmengong said...

purplekyu ; hehe =)

budakmengong said...

ieda ; a'ah kn.hehe

budakmengong said...

imanshah ; cool fm lah.haha

budakmengong said...

cik tetra ; awesome? haha teringat plak kt iklan astro beyond tuh=)

budakmengong said...

aleen aiden ; pergi youtube patu type syeera sanders.hehe

budakmengong said...

blog tip kurus ; sedapp kn=)

budakmengong said...

blog tip kurus ; sedapp kn=)

budakmengong said...

afiq dayana ; sedapp lg suara kamo.hehe

misyamissyou said...

mak aihh org thai..dasat nyanyi lagu iklim..huhuu

Search This Blog