3/08/2012

MUKA JAMBU TAPI SAYANG.......





Mulakan entri hari ni dengan gambar korebu(korea jambu)haha
besttkan kalau dari dalam perot ibu lagi muka dah bajet
habis jambu cam ni.

Keluar je dari rahim ibu terus nurse ajak couple.
yela muka jambu,sape xnak.Tak sia sia si mak teran bagai nak rak tadi.haha
oke cukopp dengan jambuu jambu ni.mak nyah zaman sekarang pon dah banyak
yang jambu.auww.sunguh asyik layanan maknyah jambu.
duniadunia.haha

Tapi kalau muka je jambu tak guna jugak.
kalau cantik/hensem teqa mana pon tak guna jugak kalau rambut hangpa tak qeti nak jaga.eh haha
alahh rambut je kott,,apadehal laa janji awek/boyfriend aku hensem.
ohh noo jangan la dok pikiaq centu.

cuba bayangkan kalau tengah date dengan boypriend/awek kan tetiba rambut
boypriend/awek hang gugur.kalau sehelai tuh takpe lah kan
tapi kalau dah gugur lajulaju apa celopp kan
kalau kahwin dengan dia silap silap anak korang lahir tanpa rambut

guane?nak clash tak?hahaha
ehh jangan clash dulu ni.tapi korang belikan la 
pasangan korang yang tercinta tuh benda ni .

lingling,i tengok rambut lingling makin nipis la.
i bukan apa ling,i xnak la nanti anak anak kita jadi 
upin ipin,rambut tak tumbuh tumbuh.so ape kata ling cuba guna shampo ni
shampo tu best oo ling,dulu i pernah guna jugak,dari rambut nipis terus jadi  
macam ni.hehe

harga produk ni pon tak mahal.murah je
dari buang duit g salonn sampai beratus ratus baik beli produk ni
memang sangat berbaloii oke.tak caye tanya dokter rozmey.

kalau rasa nak beli and nak tahu lagii banyak pasal shampoo ni bule klik sini
banyak kelebihan yang korang akan dapat kalau rambut sihat
antaranya kan
  • rambut yang sihat pasti menarik perhatian orang ramai.tak caye tengok dokter rozmey.jelas terbukti kan.haha
  • pastu korang akan berasa sangat yakin bila berdepan dengan orang ramai


20 comments:

ieda said...

jambu keee ??? huhuh sowii pada akak muke mereka nie macam x original .. sbb nampak macam di ubah suai je .. dan lebih kepada macam gay huhuh ..
( pandngan akak lahh )

wajah DR tuu wajah original .. kerana kita melayu kekal dengan originalitinya ;) ahaksss

misyamissyou said...

ahahahaha teringat iklan faizal tahir tu..hurm jenis rambut gugur jugak..agak extreme la gugur tu.. >_< malas nak tukar shampoo dah

blog-tips-kurus said...

baik punyaaaaaaaa promot! :-)

purplekyu^_^ said...

hehe, upin ipin tetap comel je :P

budakmengong said...

ieda ; a'ah kak..mmg xori.bt operation kot.haha.tp org melayu zmn sekarang pn dh sibuk nk repair hidung bg tinggi bgai.hehe

budakmengong said...

misyamissyou;klw gugur dh tahap extreme tuh elok g jumpa pkar.tkot nanti jd mcm botak juvana plak.hehe=)

budakmengong said...

blog-tips-kurus; bukan nak promote sgt pon.tp xde idea nk update sebenarnye.patu buka churpchurp nmpk iklan nhe then idea merapu dtg.dpt la jugak update ciputciput.haha

budakmengong said...

purplekyu; dokter rozmey comeyy lagi.hahaha

Nyamuk Terbang said...

aww abe rozmey

aiNa yaZiD said...

huhuhu.. dr.rozmey laa ~! korea nampak la ke-jambuan dia. tapi suka tgk style diorang~!

kemain pomot lagi yee~ ^^,

Afiqa Dayana said...

ade ke rambut org gugur macam hujan turun ? hahaha
rambut dr. rozmey cun ohh ~ hahaha

budakmengong said...

nyamuk terbang;berkenan ke?haha

budakmengong said...

aina yazid;mmg jambu.kn.tp jambu xbest.baek pilih yg macho mcm dokter rozmey tuh.hehe
~bukan nk promote sgt..tp tgk iklan ni je terus dpt idea.so dpt la jgk nk update cipuciput.haha

budakmengong said...

afiqa dayana;cun kn rmbut dokter rozmey tuh.nanti nk bkak salon satu laa,khas utk bt rmbut mcm dokter rozmey jaa.haha

eira said...

huhuhu..
nasib baik i xminat korea..
hahaha..
i xnak y jambu, i nak nak gentle
hahaakkk

aleen aiden said...

alaaa dah klo gitu ghope dia sejak azali nak buat caner? terima jela. hu3

Izzul Amir said...

korebu. HAHAHA !

DRR pon kalu kaye pompua mane pon nak. hahaha

budakmengong said...

eira : u minat india kn?hehe.confirm gentle yg tueww.hikhik

budakmengong said...

aleen aiden : klw bule terima oke la.hehe

budakmengong said...

izzul amir : jgn ckp pompuan,laki pon ada yg nak dia.HAHA

Search This Blog