12/13/2012

AKU SUKA DIA PART II

ASSALAMMUALAIKUM MALAYSIA



Haa haritu kan guwa ada cerita pasai guwa suka kat diaa tuu kan.kalau rasa tak baca lagi boleh baca kat sini guwa suka sangat kat dia mungkin sebab dia putih.Putih sangat ok.Comel pulok tu.Guwa syak kalau najib nengok dia tu mesti cair punyoo.cun beb.eh bukan najib hok PM tu.hok ni najib kat unite kingdom tu.haha.kalau anwar ibrahim nengok plak korang fikir lah sendiri apa yang akan jadi.laki pon dia bernafsu.hahaha.hoi hoi tak baik kata ke orang.ni anwar ibrahim yang kat afrika tu.Bukannya yang PKR tu.




Okay sambung cerita,,guwa sebenarnya terpengaruh bila membe membe guwa ramai yang ada putih macam yang guwa suka tu.So haritu guwa nekad,guwa nak jugak yang putih macam membe membe guwa punya.So guwa terus ke City Plaza sebab guwa ingat nak survey yang putih macam tu jugak.Bila sampai je kat City Plaza tu guwa tengok ramai jugak yang putih macam membe membe guwa tu.Guwa time tu dah bernafsu gila okay.Sangat bernafsu.So guwa ambik keputusan untuk hampiri dia yang putih tu.Mana boleh kalau dah bernafsu nak tengok dari jauh kan.Rugi lah.Barang baik kena tengok dekat dekat baru puas.kan.




Makin dekat guwa dengan dia semakin bernafsu guwa(sila abaikan hipotesis ni).Guwa semakin dekat dengan dia.Hati guwa dah mula tak keruan.nafsu guwa tak payah nak cakap,dah macam gunung berapi muntahkan lava diaa tu.Bila guwa dah dekat dengan dia,guwa terus pegang diaa.Ah sudah.Best gilaa kott.Dah la comel smart pulookk.


Jari guwa terus tekan tekan badan dia tu.adoii.memang guwa dah berkenan sangat kat dia tu.Kalau guwa dapat boleh guwa menganjing kat membe membe guwa.baru depa tau guwa pon boleh ada jugak yang putih cam depa punya tuh.So lepas guwa dah puas hati godek godek badan dia guwa tanya orang tu berapa harga ni.Sedap plak guwa test dia.Patu dia cakap ni 2k lebih ni dik.guwa amek wallet,guwa belek duit ah sudah dalam wallet guwa ada 300 lebih je.cilake.takpelah bang nanti i mai balik.nak p ATM sat.amek duit.ni abang simpan dulu.

padahal guwa bukan nak ke atm pon.card atm pon guwa takde.kalau nak amek duit kena guna buku.Guna buku leceyy nak kena tunggu giliran bagai.hok aloh.kan senang kalau guwa ada bank satu.senang hidupp guwa.haha.So guwa batalkan lah hasrat guwa nak beli diaa..guwa balik rumah dengan satu perasaan hampa.takpa takpa tunggu lagi sepuluh tahun baru guwa dia.murah siket.tau je la kan barang lama memang murah.tak caya lu pergi minang anak dara.harga hantaran mesti tinggi kalah ferari sebijik.tapi kalau lu minang anak dara terlajak hehe mesti harga pon biasa biasa je.tak lebih dari harga kereta kancil secondhand.hehe.percayalah cakap guwa.



Okay benda yang guwa maksudkan tu Samsung galaxy note 2 yang warna putih tu.lu jangan nak pikiaq hok bukan bukan sangat.haha

sekkian entri kali ni


No comments:

Search This Blog