12/25/2012

OK SEDAP

ASSALAMMUALAIKUM

Hari ni  guwa malas nak update panjang lebar sebab sangat sedap hari ni bila kebahagiaan guwa diragut...Guwa syak kaki kiri guwa mungkin retak atau patah.Doktor tadi cakap bengkak je patu dia letak ubat then balut.patu dia cakap kalau esok bengkak lagi kena buat xray.Adeh doktor ni kalau buat xray sekarang je tak boleh ke.Kenapa nak tunggu esok.Guwa tak nak kaki guwa lagi terok.Ah doktor ni.Tapi sebagai seorang yang penyabar guwa tunggukanlah jugak sampai esok.ahh bajett.hahaaa


okay malas dah nak update lepas ni dengan keadaan guwa yang macam ni
dah magrib ni cioww dulu
assalammualaikum

Search This Blog