1/02/2012

AWEK ZAMAN SEKARANG MEMANG HOTT

Awek zaman sekarang memang HOT kan?pewwiittt
Mana tak HOT nye dengan terel main gitar patu suara tak payah nak cakap
memang sedap kot tambah pulak ada muka yang CUTE memang lagi HOT la kan..haha

Kalau dulu yang hot sangat si SYEERA SANDER ni sebab suara dia memang
power and senyuman dia yang mengoda tuh kan.kan.haha
Lepas tuh naik pula nama si NAJWA LATIF NI.suara dia pon bestt..

Dia ni meletopp lepas nyanyi lagu CINTA MUKA BUKU tuh sebab dah jadi trend orang
sekarang bercinta melalui laman sosial FACEBOOK so memang tak jadi masalah la
kan untuk lagu cinta muka buku dapat tempat kat hati pendengar.kan.haha

haa oke tadi(jam 4pagi) sesaja buka youtube patu masa search 
carta hati cover terjumpa AWEK yang sungguh ohsem.
adehh..sumpah suka dia.angausawan lagi la kalau cam ni.hehe
Membebel membabi buta pon tak guna jugak..
jomm layann




Memang terbaik kan dia nyanyi lagu ni walaupun sebutan memang
macam lawak sikit.tapi okayy la weh
dia ni from thai and nama dia keesamus(ni jelah yang aku taw)hehe

babai syeera sander.i ada awek baru okayy.KEESAMUS<3<3 haha

Search This Blog