3/08/2012

MUKA JAMBU TAPI SAYANG.......





Mulakan entri hari ni dengan gambar korebu(korea jambu)haha
besttkan kalau dari dalam perot ibu lagi muka dah bajet
habis jambu cam ni.

Keluar je dari rahim ibu terus nurse ajak couple.
yela muka jambu,sape xnak.Tak sia sia si mak teran bagai nak rak tadi.haha
oke cukopp dengan jambuu jambu ni.mak nyah zaman sekarang pon dah banyak
yang jambu.auww.sunguh asyik layanan maknyah jambu.
duniadunia.haha

Tapi kalau muka je jambu tak guna jugak.
kalau cantik/hensem teqa mana pon tak guna jugak kalau rambut hangpa tak qeti nak jaga.eh haha
alahh rambut je kott,,apadehal laa janji awek/boyfriend aku hensem.
ohh noo jangan la dok pikiaq centu.

cuba bayangkan kalau tengah date dengan boypriend/awek kan tetiba rambut
boypriend/awek hang gugur.kalau sehelai tuh takpe lah kan
tapi kalau dah gugur lajulaju apa celopp kan
kalau kahwin dengan dia silap silap anak korang lahir tanpa rambut

guane?nak clash tak?hahaha
ehh jangan clash dulu ni.tapi korang belikan la 
pasangan korang yang tercinta tuh benda ni .

lingling,i tengok rambut lingling makin nipis la.
i bukan apa ling,i xnak la nanti anak anak kita jadi 
upin ipin,rambut tak tumbuh tumbuh.so ape kata ling cuba guna shampo ni
shampo tu best oo ling,dulu i pernah guna jugak,dari rambut nipis terus jadi  
macam ni.hehe

harga produk ni pon tak mahal.murah je
dari buang duit g salonn sampai beratus ratus baik beli produk ni
memang sangat berbaloii oke.tak caye tanya dokter rozmey.

kalau rasa nak beli and nak tahu lagii banyak pasal shampoo ni bule klik sini
banyak kelebihan yang korang akan dapat kalau rambut sihat
antaranya kan
  • rambut yang sihat pasti menarik perhatian orang ramai.tak caye tengok dokter rozmey.jelas terbukti kan.haha
  • pastu korang akan berasa sangat yakin bila berdepan dengan orang ramai


Search This Blog