10/28/2012

SELAMAT HARI RAYA

ASSALAMMUALAIKUM DAN HAI


Harap harap belum terlambat untuk aku ucapkan selamat hari raya kepada semua umat islam di mukabuku mukabumi ini =.=" Sengaja aku taip selamat hari raya saja sebabnya entri ni nanti boleh diguna pakai untuk hari raya akan datang.Makanyaaaaa tak perlula nak detailkan raya apa berapa haribulan segala sebab ini adalah entri serbaguna.kahkah

Okay sebelum tu maafkan saya sebab tak sempat nak tinggalkan komen kat blog chef izwani sebabnya saya amatlah busy mengalahkan perdana menteri abad ini.tapi sempat masa raya tu view belog chef guna tab tapi atas kelembapan dan kekuraan line celcom dikampung maka hanya sempat saya view dan nampak gambar chef sedang membuat donut.gebu ye chef donut tu?heheee


haha sekarang aku lebih kerap ketawa bila study.bukan sebab aku gila tapi aku sebenarnya ketawakan sikap aku yang suka study last minute kendian mulalah nak gelabah,baca buku bm tak kena,baca buku sejarah tak best,baca buku pengajian am tak faham dan mulalah nak HAHA sorang diri sebab kegagalan aku uruskan masa buatkan aku jadi separuh gila,sedangkan aku boleh je study dengan lilex kalau aku guna masa yang ada sebelum ni dengan sebest bestnya. 


minggu depan dah nak exam dan tolong ye doakan kejayaan saya.terima kasih

**sekian entri ringkas dari aaron aziz.



Search This Blog