1/13/2013

MENANGIS

ASSALAMMUALAIKUM


Okay hari ni taip panjang sikit dari entri sebelum ni.HAHA.Sebenarnya busy,tuh macam malas nak taip panjang panjang.Eh sebenarnya memang malas pon.


Aku pon taktau macam mana nak start ni.hehe.Tadi keluar dengan pidot.macam siot je.haritu janji kemain ramai last last tinggai aku dengan pidot.Tu pon dok pikiaq patratusnampuluhjuta kali nak p ka dak kat pidot.tapi kalau tak pi kesian plak kat pidot tak kan nak lepak sorang.so aku p lepak jugak lah dengan pidot.Kami dua ja kot.SWEET sangat.Jalan pon pegangpegang tangan.ok TIPU.Pidot ni dok poli perlis jugak.Poli perlis yang 'best' sangat tu tadak ayaq so hari khamis hari tu kami semua dibolehkan balik sebab dah dua minggu kot tadak ayaq.mandi pon sorang sebaldi ja.Tak puas ok.Hari tu aku p mandi kat Pusat Islam poli,disebabkan aku nak lepas geram aku mandi la lama.Patu tah mamat mana dok mai main suis lampu.sat tutup.sat bukak.aku tau dah,tu tak bukan nak suruh aku mandi cepat cepat la tu.Tapi aku buat tatau je.Hang tunggu jelah orang yang toilet sebelah aku tu keluar.Aku tak puas lagi mandi.Nak berber pon tak sempat lagi.Kalot je mamat tu.mencikk tauu.HAHA


Okay balik pada cerita,haha.Pidot ni rumah dia kat perak so dia tamau balik then dia dok kat kamsis jelah kan.Aku pulak macam biasa lah,tiap tiap minggu pon balik.Minggu ada gotong royong yang tak boleh balik pon aku lari balik jugak.HAHA.Sebab pidot ada motor kat kamsis tu so kami semua plan la nak lepak alor star hari ni,SABTU.Tapi tah semua macam malas pulakk.so aku dengan pidot jelah.Lepak alor star mall satt,jalan jalan dalam tu jumpak cik artis alor star,cik izzati dengan kawan dia.Sembang sembang kat tempat makan apa tah nama kedai tu.Lepas habis je izzati dengan kawan dia makan depa kata nak beli barang sat so kami malas nak ikot sebab pompuan macam biasa lah.belek barang tu dua tiga kali,hm tak elok,patu jalan depan,tengok yang kualiti sikit patu mahal pulak last last amik yang awai tadi jugak.Kan?pompuan memang macam tu kan?baik mengaku cepat.HAHA



So lepas tu tengok wayang,cerita koreaa tu.Awai tu kami dua ingat cerita cina so masok jelah.Masok je dalam bila dah play HAHA cerita korea tu siot dah la aku tengok dengan pidot.HAHA aku abaq la kat pidot,weh sweet gilakan kita ni tengok cita korea berdua dengan popcorn bagai.HAHA gamat wayang tu kami dok gelak.Nasib tak de orang sangat.Seat sebelah aku tu ahmoi.Phewittt.tapi balak dia dok sebelah.Waklu betoi.Kacau line ja.hahaa.Ouuhh haa kami tengok cerita The Tower kot kalau tak silap.Aku rasa best jugak kot sebab dalam serius ada lawak.So masa kita tengah serius tengok part yang perlu dahi kita berkerut tiba tiba ada lawak.hahaa



Tapi dekat nak ending tu sedih la weh.Lagi sedih bila aku dengar ada awek awek belakang aku ni mula nangis.Adehh ni rimas ni.Aku ni pulak jenis tak boleh tengok dengan dengaq cik awek awek menangis..Rasa nak nangis sama.Bukan sebab filem tu tapi sebab dengar cik awek menangis.HAHA.Sebab tu aku cukup tak suka kalau nampak orang dok nangis depan aku tak kira la laki ka pompuan sebab automatik aku pon jadi sedih sama walaupun aku taktau pon kenapa orang tu menangis.huuu.so kalau nak nangis pergi nangis jauh dari aku lah.Rugi aku bayar rm12 tapi tak sempat nak mengfeeling ending cerita tu sebab dok cover mata aku jangan bagi nangis sama dengan cik awek mana tah dok nangis tu.HAHA rugirugi.Ehem tapi pidot pon time part sedih ni dia diam ja,,tah diaaa paa yang menangis.HAHAHA


Habis cerita dalam pukoi 7.40 camtu kot,so ajak pidot balik rumah aku dulu sebab mahgrib dah nak abeh  tak sedap plak lepak luar sebab solat pon dak g.nasib rumah aku dekat ja dgn alor star mall tu.So dekat koi 9 cmtu keluar plak.hehe.So sangat busy hari ni.haa pagi tu p main badminton dengan geng pra u.HAHA rindu kat geng tu.



Eh lupa plak.Minggu depan geng pra u tu ada pilihanraya untuk MPP.Wan si apek tu masok calon Presiden la.HAHA.Cik azeeraaaa tu plak tercalon untuk AJK.haha.kalau aku dok form 6 memang aku pangkah azeera tu la jadi AJK untuk wan si apek.haha.tapi apa dia punya manifesto pon aku taktau.hahaa.Kalau boleh nak ja aku bagi semua budak budak kelas C jadi MPP baru nampak kita ni gila kuasa sikit kan.HAHA.Nazaaa pon dah pakai baju pengawas tahun ni.Nampak lain ah.phewittt.HAHA.Kelas C tu aku rasa laki yang jadi pengawas pon naufal jaa kott.HAHA kesian naufal kalau nak bertugas kena p sorang sorang lahh.Tapi aku rasa mesti dia tak p punya bertugas.kan?HAHA


Alahai esok dah nak kena balik poli.Hm malas lah aku dengan air pon takde patu line fon sat ada sat hilang,wifi pon xde line.Dok situ macam dok bawah tempurung.Serius tak tipu.Dah macam terpisah dengan dunia luarr..wuwuwu dah panjang ni.


SELAMAT MALAM 
ASSALAMMUALAIKUM =))

No comments:

Search This Blog