4/25/2013

SUMPAH

ASSALAMMUALAIKUM


Okay dah lama sangat tak update blog. Busy? Agak lah. Malas ? Ya guwa sangat malas nak update blog sejak dua tiga pat lima nam menjak ni. Guwa syak otak dengan hati dah mula tak berkerjasama. Bila otak suruh menaip hati pulak kata jangan. Bila hati suruh mengarang otak pulak kata no idea. Bila ada idea internet pulak tak dak. Hebat permainannya disitu.


SUMPAH. Hoii hang dok sumpah apa malam malam ni? Hm sumpah guwa takdak idea nak update belog. Tadi guwa taip pasal presentation BI tapi tiba tiba tangan guwa ligat tekan backspace.backspace.backspace. Sedar sedar satu entri tu dah di backspacekan. Bangga dengan kebolehan jari ini. Mohon beri penghargaan.


Okay tengah guwa buntu mencari idea guwa pon bukak youtube.Guwa lihat satu video.Video nora danish buat gwiyomi.Jadah apa gwiyomi ni. Dulu yang femes sangat gangnam style dengan harlem shake tu.Sampai pidot pon buat harlem shake kat kamsis.kah kah kah. Guwa tengok gwiyomi ni macam awek awek cun ja yang amek port.Yang tak berapa cun sila sorok dalam almari diam diam ye.HAHA. Maaf maaf kerana lawak hambar kasar dimalam hari.


Guwa sendiri pon tak tahu asal usul si gwiyomi sebab tak dak pulak video yang original kat youtube. Cuma trend ni start dengan artis kpop ler pastu mula merebak kot belah thailand patu indon.Malaysia pon terkena jugak okay wabak gwiyomi ni. Guwa difahamkan gwiyomi ni merujuk kepada seseorang yang comel or cute.Kalau guwa silap mohon k-poopper tegur secara berhemah jangan hentam guwa macam budak gigi rabbit hari tu ye.please.please sambil buat muka gwiyomi. HAK HAK HAK

meh guwa kasi step buat gwiyomi


1 + 1: 일 더하기 일은 귀요미 [il deohagi ireun gwiyomi]
2 + 2: 이 더하기 이 귀요미 [i deohagi ineun gwiyomi]
3 + 3: 삼 더하기 삼 귀요미 [sam deohagi sameun gwiyomi]
4 + 4: 사 더하기 사 귀요미 [sa deohagi saneun gwiyomi]
5 + 5: 오 더하기 오 귀요미 [o deohagi oneun gwiyomi]
6 + 6: 육 더하기 육 귀요미 [yuk deohagi yugeun gwiyomi]

Hm mohon cikgu cikgu ajar semula math kepada remaja zaman sekarang.Ada ke patut 1+1 = Gwiyomi. HAHA.Okay stop,tak pasal pasal guwa kena serang dengan k-poopper pulak nanti.



yang kat atas ni gwiyomi thailand.Jom layan versi malaysia pulopp

omeyy dopp?hihi

guwa syak ni budak sekolah.haha


Hm okay guwa syak kalau nenek guwa buat gwiyomi ni hm mesti view kat youtube lagi tinggi dari gangnam style.HAHAHA



4 comments:

Badrina Ibtisam said...

GWIYOMI!!

Ekkekek

RYET SYAHMI said...

ceceyhhh dia ponnnn gwiyomi jgk.HAHAAH =))

Badrina Ibtisam said...

Saya tak cun. So takleh ah nak gwiyomi jgk kan? Kena nyorok dlm almari lah ni,

Ahhahahaaaa

RYET SYAHMI said...

bule klw nk gwiyomi jgk,tp p bt dlm almari diam diam.hahaa just kidding okay =))

Search This Blog