4/13/2013

SURAT CINTA

ASSALAMMUALAIKUM


Okay terus terang entri ni lagi pendek dari buku cerita masa tadika dulu dulu akibat kebizian menyiapkan assignment dan jugak konon konon memulunkan diri untuk study konon konon risau dengan final exam yang tinggal berapa hari ja lagi.

Okay minggu lepas hari jumaat kelas paling best jatuh kepada kelas computer application sebab lepas habis kelas computer tu tiba tiba aku mendapat satu surat cinta.terasa sungguh happy bila nama aku tertera di atas surat cinta tersebut.Ku renungi surat tu,ku tatapi surat tersebut,ku hayati isi surat tersebut.Hm rupa rupanya warning letter 1 akibat dari ponteng kelas computer dua kali.Hm sayang Puan Afifah ketatketat sebab telah membuat hati saya terpaut dengan kandungan surat cinta tersebut.Nasib baik computer application takdak final exam kalau tak confirm kena bar dari ambil exam.Cuma markah PB lah jadi sikit dari orang lain.Tapi salah diri sendiri jugak sebab ponteng kelas Puan Afifah tak cakap apa langsung.Haih.
tak pi kelas puan afifah pon sebab kereta rosak hari khamis tu patu balik rumah terus lah,so terpaksa lahh ponteng kelas hari jumaat.Sorry puan afifah.Ni saya dah buat surat tunjuk sebab mohon puan tarik balik surat cinta tu.


Okay cerita edisi terhad sampai nak usha belog geng power rangers pon tak sempat

2 comments:

Badrina Ibtisam said...

menyedihkan betul surat cinta tu lallala.~~ x')

RYET SYAHMI said...

kan kan.mmg sedih sgt.puas teriak bca surat tu.HAHAHA =))

Search This Blog