7/09/2014

KALI KEDUA

ASSALAMUALAIKUM



Okay entry kontot. Mata pon dah kuyu . Sahur pon dah nak dekat . Tapi sebelum sahur tengok semi final world cup dulu antara Brazil vs Germany . Game best . Aku rasa Germany menang game ni and final pulak Netherland vs Germany . Semestinya aku support Netherland . hehe


Okaylah nama pon entry kontot so tak payah nak merapu banyak sangat. Hari ni follower belog aku dah cecah angka 200 buat kali kedua . Dulu pon dah 206 follower camtu tapi entah kemana lapan orang blogger tu hilang sampai follower belog aku tinggal 198 je. Sayu sat . Tapi jumlah follower tu bukanlah isu utama . Bukannya aku ligan populariti pon . Kehkehkeh. 

Aku buat blog ni pon saja ja minat nak menaip walaupun agak merapu dan kelaut . Tak pasang pon niat nak jadi sehebat Ben Ashaari , Hanis Zalikha . Yuyu Zulaikha , semuanyalah yang femes femes tu . Tapi kalau jadi macam depa pon apa salahnyakan. hehehe

Jom usha follower yang ke 200 kali kedua ni .


Haa nampak tak jejak beliau . Follower yang ke 200 tu . Hehe bangga sat blog semak geli bulu ketiak macam ni pon ada orang nak follow. Terima kasih cikdelima dan semua follower lain sebab dah follow blog yang langsung tak berilmiah macam ni . Mohon jangan ada yang unfollow pulak lepas entry ni . Cek cekek lehiaq hang kot sat g . HAHAHA

Okaylah selamat malam semua .

No comments:

Search This Blog