7/12/2014

Segmen : Kad Raya By Mouth and Foot .

Memandangkan trauma dinodai gay belum hilang , tambah pulak idea bertempiaran lari takutkan si gay so hari ni aku join satu segmen . Senang sikit kerja . Tak payah aku nak pecah kepala fikir nak up entri malam ni . Just copy paste then siap satu entri . Jimat masa . Nasib baik dapat pulak hadiah . keh keh keh


Segmen ni aku jumpak masa tengah blogwalking kat blog Masam Manis Kehidupan . Syarat segmen ni pon tak susah . Cuma aku kantoi dekat part twitter . Biasalah orang kampung . Mana pandai nak main burung biru tu kan . hehe . Ah tak kisahlah pemenang dipilih secara random ke idok . Yang penting aku nak jugak . Tak dapat kad raya tu aku qeyau woi . Haha


|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Alhamdulillah , dengan lafaz Bismillah , wani memulakan segmen ini . Ini merupakan segmen pertama dalam blog wani .


 . InshaaAllah , tamat pada 18hb Julai 2014 ( 20 Ramadhan 1435 )
 . Seramai 16 orang akan menerima kad ini .
 . Pemenang di pilih secara random.org .
 . Semoga segmen ini berhasil dan May Allah Bless You (:

|| Nota Pintu ||
Nak tahu kenapa nama segmen wani By Mouth & Foot ? Sebab kad raya yang bakal wani bagi ini , dari Orang Kurang Upaya yang melukis kad raya ini dengan menggunkan mulut dan kaki . Memang family wani tiap-tiap tahun akan terima kad raya dan perlu bayar kepada persatuan mereka .


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||



Meh ramai ramai kita join segmen ni . Zaman sekarang bukan senang ye dok nak dapat kad raya ni . Semua wish selamat hari raya guna facebook je . Letak gambar diri sendiri satu kononnya habis cute kemudian buat ayat saya memohon maaf sekiranya ada salah silap antara kita . Selamat hari raya maaf zahir batin . Lepas tu tag habis semua kawan . Keh Keh Keh


Sekian

9 comments:

Nurul Izwanie said...

Update lah lagi ~~~~

Cik Mimie said...

Gud Luck Harith :)

HARITH SYAHMI said...

Nurul Izwanie : Idea tak ramai lah . hehe

Cik Mimie : thanks Cik Mimie =)

Syazwani Zunidan said...

Assalamualaikum , salam ramadhan . Terima kasih sudi join segmen pertama wani (:

NS said...

goodluck =)

HARITH SYAHMI said...

Syazwani Zunidan : Waalaikumusalam , salam ramadan jugak . Sama sama ,by the thanks bg join segmen jugak walaupun x follow twitter . HAHAHA

NS : thanks =))

Cik Itah@RRP said...

salam. selamat bersegmen ya :)

HARITH SYAHMI said...

Cik itah : maceh cik itah =)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-by-mouth-and-foot.html

Search This Blog