8/21/2014

7/11/2014

assalamualaikum

aku post guna phone cekodok ni ja so susah sikit nak centrekan salam pastu biar jelah camtu . haha

entri ni memang ringkas . ringkas lagi dari entri kontot sebelum sebelum ni . 7/11/2014 tu bukan anniversarry date ke apa ka tapi tu tarikh tamat praktikal . serius aku dah penat dah nak praktikal . macam macam jenis orang ada . buat aku serabut . bos pulak asyik bagi kerja duit elaun nya tak bagi . dah la pemalas hari hari tak masuk kerja . dah tu membuta kat rumah . kesian si driver lori hari hari mai kerja lambat sebab bos kunci pintu pagar rumah then tak nak bangun pastu susah si pakcik tu nak ambil kunci lori kat rumah bos . apa bangang sangat si bos ni . geram jugak aku .

cepatlah bulan 11 . tak larat dah hari hari nak masuk kerja koi 8.30 baliknya koi 5.30 . kadang terpaksa balik koi 3pagi . hm dah la tak bagi elaun . dah macam hamba dah aku ni .

hmm tapi kan tak baik mengeluh . aku bukan mengeluh lah wak danok . aku cuma meluahkan rasa hati .kehkehkeh

siapa orang sungai petani jom lepak . sumpah aku bosan dok sini sorang sorang ='(

bye

1 comment:

Nurul Izwanie said...

kesian awak. Sabarlah. Tak lama lagi tu. Sabar tau. nahhhhhhh senyuman untuk awak. :-)

Search This Blog