8/06/2014

PRAKTIKAL PART 2

ASSALAMUALAIKUM


Okay lama gila tak update . Hari ni baru ada masa . Erk sebelum ni tadak masa ke macam ni ? Sebelum ni ada masa tapi malas nak update . Bila ada idea dengan rajin menaip hah masa pulak tadak . Ni pon aku online dekat cyber cafe ja . Rumah aku dok kat Sg Petani tadak internet , wifi , dan seangkatan dengannya sebab tu aku dah tak boleh nak update . Kalau update pon kena p cc mcm sekarang ni haa . Tapi cc pon meja bergoyang . Nak taip pon susah . Haih cilake apa tuan punya cc ni . Upgrade lah sikit . HAHA


Lupakan pasai si gay yang pernah aku ceritakan hari tu . Sebab aku tak jadi pon buat praktikal dekat tempat dia . Pasai report polis tu pon atas nasihat mak ayah aku tak jadi nak buat report polis . Tapi kedai urut yang ada gro dia bukak tu memang aku dah tau yang mana satu . Aku usha kecik besar besar kuman ja kedai tu . Panas hati pulak aku tengok kedai mat lembut tu . 


La ni aku dah dapat tempat praktikal baru . Tapi jauh banyak lah jugak dari rumah . Aku dapat kat Sg Petani . Madetill Event Management Kedah . Alah nak cari kedai ni senang ja . Exit highway sg petani utara then di traffic light ambil kanan . Lepas Petron sikit haa situ lah tempat praktikal aku . Praktikal kat sini hm bosan sikit lah . Bosan banyak jugak sebenarnya .Tapi dok kat sini banyak jugaklah kerja yang kena buat . Tapi paling aku tak suka kena kira stock . Allah . Penatnya nak kira stock . Kena kira satu persatu . Kadang aku rasa macam nak ketuk ja kepala bos . Selalu orang kira stock hujung tahun . Apa bendalah kira awal sangat . Ni kalau bos baca mati aku . kehkehkeh


Okaylah sampai sini dulu . Tak selesa pulak aku nak update kat cc ni . Jom ciao dulu 

Search This Blog