2/05/2015

semester 5

assalamualaikum

terus terang cakap ini entry paling kurang perkataan sebab karang guna fon je. saja ajetajet rindu blog walaupun sebenarnya tak.hahaha

sebenarnya sekarang guwa tengah 'seteragel' untuk habiskan semester 5 kat politeknik. oh awai sem lagi dah kena buat perancangan untuk handle event sem depan. sem depan punya event dah satu masalah. dah tu duit untuk event pon takde. so dengan kemalasan dan keterpaksaan perlu jugak jalankan kerja fundrising. tau apa kami buat? hm jual makanan dekat pasar malam poli setiap hari rabu. hahahaha

kalau diatas kertas sepatutnya kerja fundrising dah kena jalan hari rabu ni. tapi disebabkan petang tu kena defend proposal masing masing untuk setiap group dan lama jugak lah proses defend proposal memasing so diberi pelepasan untuk group yang tak sempat nak buat preparation untuk makanan yang nak dijual. terima kasih lah sebab buat defend proposal tu petang tadi . so dapat lah guwa bela kemalasan guwa ni lagi. kehkehkeh

lepas semua group dah present proposal memasing guwa rasa kesemua lecturer yang datang masa proses defend proposal tu macam berminat dengan proposal group guwa tapi dengan syarat aktiviti kena tambah lagi untuk kasi havoc itu event semester depan. itu perasaan guwa jelah sebab semua group pon idea gempak.

semester lima ni jugak telah mencalarkan ego guwa sebagai pemandu kereta profesional no satu dunia bila guwa terlangar tiang lepas kelas ganti bi malam tu. maluu lah. seumur hidup guwa tuh first time guwa riverse pastu belah tiang. cilakew punya tiang masa bila dia dok situ. masa guwa usha belakang takde pulak. sekali bunyi buuooommm baru guwa perasan lu ada kat situ tiang. jahanam. nasib kereta guwa tak terok. kalau tak satujutanampuluhlima hari guwa kena bising dengan incik ayah. kehkehkeh

okaylah nanti balik rumah guwa jahanamkan lagi entri baru oraitt. eh guwa update entri barulah. haa lupa pulak. semester lima ni guwa dah tak stay kat kamsis. kamsis tu kolej kediaman asrama hostel dan sewaktu dengannya. tapi guwa sewa dekat kodiang. kodiang ni memang best. nyaman tenang dan yang paling best line takde. beli top up nak main internet, line takdak.kahkahkah sila gelak macam budak gigi takdak tu.

okaylah. nanti nanti kita story lagi yaa. hm geng blogger guwa chef izwanie pencipta donut gebu tu di mana ya. lama tak dengar cerita beliau. harap beliau sehat seperti donut gebunya.hahaha

1 comment:

Nurul Izwanie said...

Sihat sihat, alhamdulillah ☺
Lama jugak tak dengaq cerita awak. Hahah

Search This Blog